12 ting du ikke visste om meg

NUMMER 1. Jeg tåler ikke koffein. Enten så må grunnen være at det faktisk trigger en del av angsten min eller så føles det bare ut som det. Er den følelsen av mer hjertebank som gir meg helt panikk. Så jeg har sluttet helt med kaffe og andre koffeindrikker.

NUMMER 2. My all time fav artist er xxxtentacion. Sangene og tekstene hans er så ekte. Også er det en så fin sårhet i stemmen hans, ahh..

NUMMER 3. Jeg elsker ananas på pizza!

NUMMER 4. Min største drøm har alltid vært å bli catwalk modell. Noe jeg ikke har mulighet til å bli pga høyden min. Jeg er kun 165 cm. Så jeg får heller leve catwalk drømmen gjennom Frida Aasen, she is on fire. Dere må sjekke henne ut!

NUMMER 5. Jeg er veldig familiekjær, derfor ønsker jeg meg en stor familie selv. (om jeg finner den rette)

NUMMER 6
. Jeg setter ofte andre før meg selv. Jeg gir mye mer enn jeg tar. Det må vell være en av mine svakheter og noe folk har utnyttet seg av, but im working on it.

NUMMER 7.
Jeg er veldig spontan.

NUMMER 8.
Jeg syntes det er noe vakkert i det såre, så jeg kan til tider romantisere triste ting. Som kjærlighetssorg, triste sanger osv. Aner ikke hvorfor. Det er noe vakkert i det såre.

NUMMER 9

Jeg ser ikke på skrekkfilmer. Av en rar grunn så klarer jeg bare ikke å se på dette lenger. Jeg innbiller meg at det som skjer i filmer kan skje i virkeligheten, haha hva feiler det meg?! Ser liksom for meg at huset plutselig blir hjemsøkt av onde demoner. Skulle tro jeg hadde klart å legge fra meg dette med årene, men neida..

NUMMER 10

Jeg spiser nesten aldri smågodt, men jeg elsker melkesjokolade. Kan spise flere sjokoladeplater i uken.

NUMMER 11.
Herrelord, skal jeg tørre dele dette? Jeg spiser pultost, haha! Dette er noe min bestemor ga meg helt siden jeg var liten. Har tydeligvis elsket å få dette på brødskiven med et ekstra lag smør over, opp gjennom årene. Helt utrolig.

NUMMER 12.
Jeg er en fart og adrenalinjunkie. Alt som går fort og er litt farlig er gøy. Som f.eks biler, karuseller og mange andre ting hvor jeg lever litt på "kanten".


Liker

Kommentarer

Marcus Nikken Gusfre
Marcus Nikken Gusfre,
Fikk deg plutselig opp som foreslått venn på facebook. Kjenner deg ikke i det hele tatt, men du virker som en artig jente utifra innleggene her. Håper du har en kjempe fin dag Lena.
disa
disa,
God fortsättning <3<3<3
Årets fattigaste månad vill jag tipsa om några SPARTIPS:
Campadre:
https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817
Lyko:
https://referme.to/9vACAmo
Best secret:
https://www.bestsecret.se/r.htm?rc=K5UKQ33DLZE4S&c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration
Refunder
http://www.refunder.se/b/Spara50
eller
https://members.com/se/tipsa/m1401355?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=m1401355
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram @lenaaserud

Instagram lenaaserudInstagram lenaaserudInstagram lenaaserudInstagram lenaaserudInstagram lenaaserud